De herstructurering van 500+ pagina's

Kevin Kluiters
Mede-eigenaar & projectmanager

Mooi instituut weet als geen ander hoe je niet alleen van buiten-, maar ook van binnen kan stralen.
Waar je in de salon helemaal tot rust kwam, was dit online nog niet het geval. Met meer dan 500+ unieke pagina’s en geen duidelijke structuur binnen de website was het tijd voor optimalisatie.
Lees hieronder hoe wij; de ideation fase, strategie bepaling, het design proces, development, hosting en nazorg bieden aan Mooi Instituut.

logo mooiinstituut
website mooiinstituut - true unlimited
0
Dynamisch ingerichte template pagina's
adobe bestand -mooiinstituut - true unlimited
0 +
unieke pagina's
pagina mooiinstituut - true unlimited

Herstructurering & Design

Voor aanvang van de design fase is er gestart met een uitgebreide ideation. Hierin zijn we tot de conclusie gekomen om te gaan werken aan de hand van twee funnels.
In de eerste plaats de website funnel, hierin is er gekeken naar het zoekgedrag van de potentiële klant. Zo zoekt de klant in eerste plaats naar zijn/ haar klacht, waarna het bijpassende behandelingen wilt zien.
Vervolgens is er een tweede funnel ingericht ten behoeve van de verkoop van losse producten.

Development

Gezien de schaal van Mooi Instituut en het regelmatig moeten updaten van de bestaande behandelingen is er gekozen om de website volledig dynamisch in te richten.
Dit houd in dat de website door de klant eenvoudig vanuit de achterkant aangepast kan worden door klaargemaakte tekst- en afbeelding velden in te vullen. Hierdoor kan de website niet per ongeluk verspringen, of er anders uit komen te zien en wordt de lay-out automatisch gegenereerd. Hiermee behouden we niet alleen de kwaliteit van de website, maar is het voor Mooi Instituut ook makkelijker, sneller en dus ook goedkoper om alles zelfstandig aan te passen.

Gerelateerde projecten.

De Groene Tandarts - website foto
Get Green b.v.
De Groene Tandarts – Web development
Flyn Flowers
Een bloemetje geven?