Herpositionering, redesign & webdevelopment

Kevin Kluiters
Mede-eigenaar & projectmanager

Dit project is op het moment van spreken nog in ontwikkeling.
Juist Druk & Print! is een echte sociale onderneming. Het gaat hier niet om de massa, maar de kwaliteit. Deze kwaliteit wordt gewaarborgd door een team van professionals in combinatie met mensen die een achterstand tot de arbeidsmarkt hebben opgelopen. Voor dit hechte team hebben wij de herpositionering, designs & ontwikkeling mogen realiseren voor de online kanalen.

Logo - juist druk en print
0
Gezamelijke ideation sessie's, waarbij de doelgroep in kaart is gebracht.
Adobe bestand juist druk en print - true unlimited
0 +
Weken besteed aan de realisatie van de website

Design

Voor het design proces van de nieuwe website van Juist Druk & Print! is er eerst een uitgebreid marktonderzoek uitgevoerd. Hierin kijken wij altijd naar de “concurrentie”, missie/ visie, alle unique selling points en meer.
Hieruit werd al snel duidelijk dat Juist Druk & Print! zichzelf in het hogere segment wilt positioneren en zijn (potentiële) klant wilt laten zien dat alles sociaal en met de best mogelijke kwaliteit wordt ontwikkeld.

De website

De website van Juist Druk & Print! is ontwikkeld binnen een Wordpress CMS. True Unlimited staat voor op maat gemaakte en dynamisch ingerichte websites. Zo is de website van Juist Druk & Print! volledig op maat gemaakt en zijn er meer dan 2.000 regels custom CSS toegepast voor de styling. Daarnaast is alles zo ingericht dat Juist Druk & Print! in de back-end eenvoudig content kunnen toevoegen in hun eigen dashboard.
De website is geplaatst op onze eigen krachtige server. Hierdoor wordt er van de website dagelijks een back-up gemaakt, worden de systemen maandelijks door True Unlimited up-to-date gehouden.

Gerelateerde projecten.

Exclusive Home Design
Branding, development & advertising
De Groene Tandarts - website foto
Get Green b.v.
De Groene Tandarts – Web development