Jouw expert in TikTok SEO.

TikTok is een van de meest bezochte platformen ter wereld. TikTok is ideaal om snel & goedkoop jouw doelgroep te bereiken. Wij zetten TikTok niet alleen in voor de content, maar voornamelijk de vindbaarheid.

Expertise Webshops

Onze expertise

TikTok video's die website bezoekers op levert.

Als bedrijf heb je met alle marketing uitingen één doel: zichtbaarheid. Of je deze zichtbaarheid wilt bereiken via betaalde advertenties of organische video’s is geheel aan jou. Wij helpen ondernemingen met het versterken van hun organische online vindbaarheid, via TikTok.

Ons jonge getalenteerde team weet als geen ander hoe SEO & TikTok samen gaan. Ken jij al de trend; “jongeren zoeken nieuwe restaurants & uitjes via TikTok”?  Wij wel! 

Door de video’s te voorzien van de juiste keywords & scripts laten we de content niet alleen op TikTok opvallen. Ook Google houdt steeds meer van content. Hier wordt jouw SEO dan ook mede op gebaseerd.

Keyword onderzoek

Om je doelgroep door-en-door te kennen starten we met een keyword onderzoek. Aan de hand van dit onderzoek kan je zowel je TikTok als social- en website kanalen optimaliseren. 

TikTok SEO optimalisatie

Om jouw TikTok video’s tussen de zoekresultaten te krijgen schrijven we op zoekwoord gebaseerde headlines, hashtags & scripts. Vervolgens analyseren we de video resultaten en optimaliseren we dit opnieuw.

Website SEO optimalisatie

Doordat Google zijn SEO steeds meer baseert op content speelt video een belangrijke rol binnen je website. Door deze op de correcte manier te “embedden”. Zorgen wij ervoor dat jouw TikTok video ook bijdraagt aan een betere vindbaarheid van jouw website.

Zo verbeteren we jouw TikTok SEO.

Staat een goed vindbare website ook op jouw verlanglijstje?

Plan een gratis adviesgesprek

Neem contact op en laat je website of webshop voor je werken.

Gerelateerde projecten.

Van Der Meer Tegels - project foto
Van der meer Tegels
Portfolio site die leads verzameld
De Groene Tandarts - website foto
Get Green b.v.
De Groene Tandarts – Web development

Gerelateerde artikelen.