Onderwijs van de toekomst

Kevin Kluiters
Mede-eigenaar & projectmanager
PGP VMBO - Project foto

Eduklik, tevens uitgever van het lesmateriaal Dubbelklik is niet voor niets de nr.1 in online lesmateriaal voor het VMBO. Na de succesvolle realisatie van de website en SEO optimalisatie van de website voor Dubbelklik kregen wij de opdracht om de volledige positionering, design & development voor het nieuwe praktijkgerichte programma te op ons te nemen. Hieronder lees je wat wij hebben gerealiseerd.

Praktijkgericht programma vmbo - True Unlimited
0
Aantal dynamisch ontwikkelde pagina's die automatisch designs genereren
Praktijkgericht programma vmbo - True Unlimited
0 +
Ontwikkelingstijd na aanlevering van alle content
Praktijkgericht programma vmbo - True Unlimited

Positionering

Na het succes van Dubbelklik moet de tweede website het extra verkoop- en informatieplatform worden voor het in 2023 nieuw gelanceerde praktijkgerichte programma.
Gezien de doelgroep zo goed als gelijk is als die van Dubbelklik en de verkoop uiteindelijk via Dubbelklik verloopt is er gekozen voor een gelijke look en feel. Het belangrijkste onderdeel van de website werd: structurering.
Gezien het ruime assortiment van praktijkgericht lesmateriaal, welk is verdeeld onder diverse methodes is er voor aanvang van het design proces eerst een duidelijke funnel geschetst. Benieuwd hoe we jouw website kunnen herstructureren? Klik dan hier.

Gerelateerde projecten.

Van Der Meer Tegels - project foto
Van der meer Tegels
Portfolio site die leads verzameld
Bistro at Home
Een webshop om trek van te krijgen