Branding, development & advertising

Kevin Kluiters
Mede-eigenaar & projectmanager
Exclusive Home Design verkoopt niet zomaar commercieel ontwikkelde glasschilderijen. Exclusive Home Design heeft eigen award winnende fotograven die hun foto’s exclusief aanbieden op een glasschilderij bij Exclusive Home Design. Zo’n uniek bedrijf verdient ook een unieke aanpak. Hieronder lees je wat True Unlimited allemaal heeft betekend voor Exclusive Home Design.
Logo Exclusive Home Design - True Unlimited
Product page - true unlimited - exclusive home design
0
Unieke campagnes bedacht om de conversie op de website te verhogen.
Adobe bestand - exclusive home design - True Unlimited
0 +
Geplaatste bestellingen via de website.

Zo kwamen de bestellingen binnen

Na een volledig marktonderzoek te hebben gedaan heeft True Unlimited een Shopify webshop ontworpen en ontwikkeld voor Exclusive Home Design. De webshop was volledig automatisch ingericht. Zo kwamen de order bonnen automatisch uitgeprint in de productiehal terecht en was er minimale handlings tijd. Nadat de webshop live was geplaatst & True Unlimited de advertenties online had geplaatst is er een wekelijks webshop optimalisatie moment geweest. Gevolg, een conversie ratio waar je u tegen zegt: 3,9%.

Social media & advertising

Naast een goede converterende webshop was het van belang dat de fanbase van Exclusive Home Design werd uitgebreid. In een periode van 3 weken heeft True Unlimited op instagram 439 nieuwe fans gebonden aan het account. Deze groeide fan base zorgde er vervolgens voor dat het vertrouwen in Exclusive Home Design bij de potentiële klant groeide en de advertenties beter tot zijn recht kwamen. Wekelijks werden alle advertentie campagnes geanalyseerd & geoptimaliseerd d.m.v. nieuwe content en demografische instellingen.

Gerelateerde projecten.

De Groene Tandarts - website foto
Get Green b.v.
De Groene Tandarts – Web development
E2C Solar
Groen verkopen